Smytitta :$

Jag kunde inte hålla mig så jag tog upp plåstret lite för att titta på min navel.. Lite förvånad men den ser ut att se bra ut! Den är ju inte ens nära färdig läkt och hela magen är ju svullen, tog aldrig någon bild för att någon skulle bli äcklad, det är ju blod och skit..

Jag har cirka 5 stygn kunde jag räkna till! Esch detta kommer bli awesome! Hoppas på det bästa men är förbered på det värsta!


Kör hårt!

Det må göra ont men jag får avsluta det jag startade! 2 veckor kvar och en ny mage! Go GO!!!

Tack för allt stöd! ❤


Ägd Niklas

Ligger ensam i uppehållsrummet för fick precis en spark på magen av Simon så fick så fruktansvärt ont i magen så tänkte gå till sjuksköterskan men självklart så hade hon slutat så jag fördriver tiden i uppehållsrummet.

Det var lunch disco idag i skolan, så jävla dött det var bara jag och några till som stod och dansade dom andra var för fega! Men kunde ju inte hoppa eller något så det var lite svårt.

Tråkigt att jag inte kan sporta nu.. Är ingen person som gillar att stå still.. Därför gick jag till skolan idag istället för att ligga hemma i min säng!


Busigt

Hihi, smög iväg till skolan för jag orkade inte ligga hemma i min jävla säng hela dagen så jag är hellre i skolan..
Malou är inne hos skolsköterskan och kollar en kula hon har fått på sidan och hon är skit skraj att det är typ cancer eller något! Men jag vill in för att få lite Alvedon! DET GÖR OOOONT!!

Tänker lägga upp en video sen när vi röstade om vem som skulle gå till elevrådet i våran klass, vi tog Niklas bara för att retas och han ville inte va :) så slipper man han då och då också :D


Tack <3

Finns inget bättre än att få mitt favorit mys när man kommer hem!
Ska försöka slita mig upp till skolan imorgon för jag gillar inte att va stilla. Får trycka i mig massa tabletter för värken och tuffa t mig och gå till skolan! Får bara leva med smärtan!

Tack alla fina som har sagt krya på dig osv till mig! Betyder jätte mycket blir skit glad! Kärlek till er! ❤


Resultatet än så länge


Allt om operationen

Lång dag..
Jag vaknade 05:00 för att ta en dusch för operationen! Det var ganska läskigt! Inte duschen då.. Men när jag kom till sjukhuset i näl (Trollhättan) så fick jag först ett mini rum som var som en fängelse cell, det var 1 säng och 2 stolar där inne! Senare kom en kvinna in och gav mig massa fula kläder som jag var tvungen att ha. Efter en timme inne i rummet kom dom och hämtade mig och vi gick in i ett medicin rum, jag hade Emla plåster på mig innan så det bedövades.. Först körde dom in en spruta/nål i mig som satt där och senare fick jag massa sladdar i mig och någon sorts medicin i nålen.

Sen körde dom in mig i operations salen och då förklarade dom lite vad som skulle hände, det kändes ingenting. Mannen som skulle operera mig kom sen med en jättestor spruta med sövmedel, han satt fast det i nålen jag hade inne i mig och sa sedan att jag skulle tänkte på något kul precis innan jag somnade för det är oftast det med drömmer om då. Så jag tänkte och tänkte och så sa han godnatt till mig och mer kommer jag inte ihåg..

Men sen vaknade jag i en stor sal med en sak i näsan och massa sladdar och en slags syre sak... Dom märkte att jag vaknade och gick och hämtade min mamma! Jag var inte direkt helt vaken ännu, var halvt typ.. Typ som att när man är full såg det ut som sa mamma, jag kunde inte prata ordentligt så dom sa åt mig att försöka somna så mår jag bättre när jag vaknar igen.

Nästa gång när jag vaknade hade jag så otroligt ont i magen så dom sprang och hämtade massa tabletter som jag fick svälja! Men senare fick jag gå upp och gå lite, det var lite svängit men det var okej ändå! efter några timmar så var dom förvånade att jag hade åter upphämtat mig så bra så dom sa att jag fick åka hem när jag ville !

Så nu ligger jag hemma och är yr.
Här är bilder från dagen!


Off And there we go!

Jag har precis blivit väckt och jag ska snart dra ner och ta en speciell dusch igen.. Sista gången jag går upp såhär tidigt iaf!!
Det kommer nog inte bli så mycket bloggning idag eftersom jag inte är vaken förrän kvällen och då kanske jag kan slänga in ett inlägg.

Önska mig lycka till nu! :)


Seriöst...?!

Men Gud..
Det skulle ju va såååå allvarligt med att va ren.. När jag duschade fick jag något special tvål och schampo som dödade bakterier och massa skit.. 2 gånger om sen var man tvungen att ha nya sängkläder, ny tvättade kläder och fick knappt röra vid saker.. Fick en minihandduk bara för att va säker på att den va ren? Gud..

Sen måste jag upp halv 6 imorgon bara för att ta en till likadan dusch och måste va vid näl vid Trollhättan klockan 08:00 .. Det här suger!

Godnatt.. Får se till att jag kommer upp i morgon..


Dåligt

Riktigt dålig bloggning idag och jag ber 1000 gånger om ursäkt. Det har vart så mycket saker idag!
Först var det skola då, sista dagen innan jag ska opereras.. Efter det åkte jag hem, käkade lite och sedan drog jag direkt ut till Lysekil för att köpa något medel som rengör huden inför imorgon men då ringer Emma och frågade var jag var osv.. För hon såg mig när jag kom med bilen så jag gick till henne som satt i parken med träningskläderna!
Vi satt och väntade på Emelie och Malou som hade stuckit hem och hämtat en sak hemma hos Malou.

Det tog så lång tid så jag och Emma stack in och köpte en benn och Jerry! Sedan när Emelie och Malou kom så stack vi upp till hallen och då var det träning! Så jag har precis kommit hem och har inte hunnit så mycket! Så där har ni min förklaring.

Träning gick lamt i början med senare gick tempot upp och så gjorde mitt humör! Det var en riktigt kul träning, vi körde med 99:orna! Det var kul att komma igång med handbollen igen! Min syster blev lite sur att jag hade blivit så bra på handboll men det är så att jag har ganska lätt för sport! Jag har kört handboll nu i 1 säsong!

Ah.. Imorgon gäller det.. Inget smink, inget nagellack eller något som kan ha bakterier.. för då.. Är min operation!

Men ska dra ner och äta nu! Tack för alla som läser min blogg, älskar er! ❤


Såg ut som en panda..

Okej, om jag blir sjuk nu så kommer jag inte få operera mig på torsdag..
Idag 20 minuter innan fotbollsträningen i brastad så började det regna, och självklart hade jag glömt min tjocktröja.. Min sko gick sönder så fick gå i bara en sko och självklart när jag kommer dit är det ingen annan där så fick stå ute i regnet!!! Sen blev inte så mycket bättre under träningen för då började det regna ännu mer och blåsa.. Självklart hade jag ju maskara från dagen så det började smeta sig och plötsligt såg jag ut som en panda.. Nej.. Det var inte kul..

Taggad inför operation nu, om jag inte blir förkyld efter detta.. Men det går säkert bra! Hoppas jag..


.

ÄNTLIGEN HEMMA!!!
Härligt att va hemma, skolan tröttar ut mig totalt! Senare klockan halv 7 har jag fotbollsträning i 2 timmar, det blir antagligen den sista träningen jag gör inom några veckor! För på torsdag händer det, time for operation. Jag kommer att få sova över på sjukhuset första natten, har hört att dom har äckliga sängar och mat.. Men skönt när jag kommer hem sen.
Jag kommer inte få träna på minst 2 veckor tror jag, men får börja jogga lite smått i början!

Missar bff på söndag också :( Gud så tråkigt :( men hoppas jag återhämtar mig snabbt! :)

Vi har redan fått 4 läxor.. Engelska, matte, hemkunskap och tyska.. :((((


Rast

Nu är det vår längsta långa lunchrast på 65 minuter.. Medans alla andra har minst 90 minuter.. Jaja livet är inte alltid rättvist! Sitter i puffarna i uppehållsrummet med Malou, Emma, Emelie L och Jesper! Det var sjukt äcklig mat idag men hemkunskaps läraren tvingade oss att äta inom tallriksmodellen.. Så vi fick tvinga ner oss maten! ;)


Ska snart lägga mig för måste ju tyvärr upp till skolan imorgon! Ny duschad och ren..
Sitter och kör en rimkamp med Lucaz och han är totalt värdelös.. Längre ner får ni ett exempel..

Som sagt så har jag vart i skolan, tränat och sedan vart hemma och slappat! Har läxa till fredag i tyska men självklart glömde jag min mapp i skolan så jag får träna imorgon istället. Och nu har dom typ ändrat vårt schema på måndagar så nu måste vi lära oss ett nytt och hej o hå..

Haha självklart när jag skrev att jag inte vill ha sånna där kommentarer om saker som kan gå fel om operationen men fattade ju själv att någon skulle skriva.. Haha "Linus" var då den smarte som kol på att man skulle göra det ändå.. (ironiskt ni som inte fattar -.-)

Nej.. Det var något viktigt jag skulle skriva.. Hatar när man glömmer bort det man ska skriva/säga.. Det var faktiskt anledningen för jag gjorde ett inlägg men.. Men.. Aja! Det kommer tillbaka sen hoppas jag så kommer jag tillbaka!


På väg hem

Åker hem från skolan nu med min nylärda spanska syster i framsätet som försöker impa.. Träningen gick bra och vi tränar på något som heter gugge (stavning) och bodgan, några framspel inom handbollen!

Börjar bli sjukt illamående av att sitta och titta ner i mobilen med alla dom här svängarna..
Skriver när jag kommer hem! ;)


So

Sitter i skolan och har so nu! Skulle egentligen gå till tandläkaren klockan 15:00 men jag glömde bort det så hon fick boka om tiden.

Vi håller på med historia i so:n!
Jag döööör, på torsdag så aka jag operera mig ju :( bara 3 dagar kvar! Är jävligt nervös och tror jag kommer dö eller något! Behöver all hjälp jag kan få så inga onödiga kommentarer tack!


Chocolateeee

Jag och lisan ska snart gå ner över och köpa lite choklad har jag bestämt.
Imorgon blir det skola igen i Lysekil, fett tråkigt! Ingen helg alls känns det som? Kan det inte va 5 dagar ledig och 2 dar i skolan istället? Tvärtom liksom? Mycket skönare!! ★


Morgon

Ligger i soffan med Felicia och kollar på tv. Felicia skulle absolut se på Justin bieber förut för vi missade det igår när vi var ute! Jag är en sådan person som inte kan fästa sig vid en kändis så.. Men asså visst han är bra men jag skulle aldrig åka på hans konst för att betala 4000 eller något för att se han i 1 timme? Just waist of you're time..

Den videon som jag la ut var helt cp.. Jag är verkligen inte så irl! Vet inte vad jag gjorde och hade lite över energi! 


Uteliggare

Jag, Frida och Felicia sitter i en tunnel ner över i Kungshamn, haha det regnar så mycket så vi sover här. Josse är med Anton och bajsar... Haha..

Vi har skit kul.. Vi har köpt varsin starbucks och vi ska skypa med massa folk! Vi lanaaaaar ;)


Videoinlägg från Kungshamn

Haha ni får skynda er och kolla på den för den kommer nog inte va uppe så länge, de var ju någon som ville att jag skulle börja videoblogga men får se hur det blir med det.


Lisan fisan

Nu är jag äntligen framme och sitter med min halvsyster och lyssna på musik i hennes rum! Saknat henne som fan!!!!!!!!

Har fått 5 kommentarer nu om hur man tjänar pengar på bloggen och jag skaffade ett konto på bloggerfy.com man behöver inte alls ha mycket unika besökare eller något för det! Det kommer verkligen funka för dig jag lovar! :) ha så kul!


Kungshamn here we Come

Sitter nu i bilen och väntar på att alla är klara att dra till Kungshamn!
Jag Felicia, Frida och josse ska träffas i kväll och göra massa skoj och bus! Har saknat dom såååå mycket!!! Dom är bäst.

Måste verkligen ta mig ut och jogga lite för att hålla konditionen uppe för det blir ingen fotbollsträning denna helgen så jag får ta mig ut på egen hand!
Snart är det nog bff också så får verkligen inte åka ner. Gud skulle bli skit ledsen om jag inte kom med ..

Någon som har förslag på vad man kan göra? Haha har såååå tråkigt :(

Juste.. Haha igår när jag åkte buss så var det någon med dolt nummer som frågade massa saker och då gav jag telefonen till Niklas, haha dom bestämde massa saker.. Sen så vägrade han lämna tillbaka telefonen så han tog 162 kort.. Så nu får du skylla dig själv Niklas.


Pappa

Nu sitter jag i bilen och är på väg hem till pappa, har ganska tråkigt i bilen så käkar lite choklad :) skönt att det är helg nu iallafall !!

Det kommer bli lite svårt att blogga idag när jag är på gården men imorgon är jag i Kungshamn så då blir det massa skoj!!


Sitter i en puff med gott folk och snackar, vi börjar om 10 minuter och då har vi matte! Idag senare åket jag till Kungshamn till pappa!

Alla ligger och tar kort varandra här.. Dom har typ 20 fula bilder på mig nu.. Bajs.. :(


Städa

Skit dåligt bloggande jag vet.. Men idag har vart en riktig lång och tråkig dag! Sen blev jag räddad lite av handbollen. Min mamma och Andreas är ute på en lång promenad och mitt rum skulle va helt rent till klockan 10, det är bara 4 minuter kvar och vi ser ju hur det går.. Har inte ens kommit halvvägs och det är 3 minuter nu!

Imorgon blir det att åka till pappa efter skolan och träffa kompisar osv.. Slutar 2 imorgon så det är ju skönt! Men missar tyvärr fotbollen då.. :( får va ute och springa i Kungshamn!


Klart

Klart så får jag inte dom jävla tapeterna för dom var för "dyra" för mamma.. Men asså? It's once in a life time? Sen så försökte såklart mamma försöka hitta några andra tapeter och snygga till det med massa förslag men NEJ! Orkar inte..

Måste städa mitt rum idag.. Set ut som ett helvete.. Okej dag men lång!


Svar på en fråga från frågestund!

Glömde en fråga från frågestunden från ida! förlåt för det men här kommer svaren! :)
1. Vilka affärer brukar du shoppa i? Massa, köper i olika, hittar jag något snyggt köper jag det bara! Några olika är Gina, Vero Moda, H&M, Pondus, Kappahl, dom vanliga på torp asså! :)
2. Kär? Nej
3. Längd? Ett tag sen nu men kan gissa på att jag är runt 1,69.
4. Vikt? Jag har inte vägt mig sen början av sjuan och då vägde jag 49 och var cirka 1,65 lång! 
5. Hur länge har du spelat fotboll? Runt 7/8 år nu tror jag, tänker inte sluta heller!! ♥
6. Kan du börja videoblogga? Jag vet inte det direkt, brukar inte direkt komma på massa att prata om, men jag kan väl säkert göra något någon gång sådär ;)
7. Kan du svar på frågestunden i ett videoinlägg? Ledsen det blev inte så 
8. Snyggaste killen? Ronaldo lugnt. 
9. Snyggast på skolan? Finns så många snygga, kan inte välja ut en!
10. Oskuld ? Ja 
11. Vem är din bästa vän? Jag har 2 bästa vänner, en från kungshamn som heter josefine! Fick lämna henne när jag flyttade till lysekil men träffar henne ibland! Hon betyder allt! ♥ Och sen när jag flyttade hit träffade jag en underbar människa som började i min klass, Maja, Hon är helt bäst och kan berätta allt för henne! ♥
12. Är du nöjd med din kropp/Utseende? Jag har kämpat länge för att va "Nöjd" med min kropp! Det blir bara bättre och bättre! Kämpar och kämpar! Och jag är ganska nöjd med mitt utseende. 
13. Vad vill du ändra med din kropp/utseende? Det är nog bara min navel då som jag ska operera nästa vecka, önska mig lycka till!
14. Vad är du inte nöjd med din kropp/utseende ? Kolla förra frågan.
15. Nöjdast med ditt utseende/kropp? Det vet jag faktiskt inte.. Har inte direkt tänkt på det.
16. Chips/godis? Chips ♥♥♥
17. Popcorn / Chips? CHIPS ♥♥♥
18. Vilka serier brukar du kolla på? Favvoserien är då Vampire diaries och sen blir det väl Top model sverige och simpson när det är på!
19. Varför spelar ni så ful fotboll? osv.. Jag tycker inte vi spelar ful fotboll, för att blir bra i fotboll får man satsa allt för sina lagkamrater och för sig själv. Ska man komma långt ska man inte bara sätta in en fot i spelet utan komma in med hela kroppen och utmana. 
20. Djur? Jag har haft dom flesta djuren, min pappa har bott på landet så typ, katt, hund, kaniner, får, hönor, tupp, fåglar, hamster, hare.. vet inte om jag missat något ;)
21. Favorit affär? Har ingen favorit :PPPPPP
 

Så nu orkar jag inte skriva ett ord till idag. 

Tapeter

Sitter inne i tapet affären i norra hamnen och kollar på tapeter till mitt rum, har hittat en snygg tapet som jag vill ha men är förjävligt dyr så får passa på att hitta en back up innan mamma kommer.

Okej dag iskolan, tråkigt att det regnade.. Jag fick träslöjd btw denna terminen :( fattar verkligen ingenting, så ska man veta om höjd bredd tjocklek skala osv.. Allt det för att panga på lite trä? Nej tack.. Kommer blir tufft denna terminen. Vi är bara på vår tredje dag och jag har redan fått läxor.. Det är helt sjukt. Ska bli skönt sen när allt är över!

Och förlåt mig Ida, dina andra frågor kommer upp senare. Glömde hennes 23 frågor.. Den var så långt ner därför såg jag den inte, sorry!

En person som jag har aldrig brukar se förr i skolan som jag ville se hela tiden, den personen bråkade jag me och nu när jag vill inte vill se den träffar jag den tamefan hela tiden!! Fy.. :(


grattis marielle!! ♥

Sitter man och lyssnar på Alex goot och snackar skype med Lucaz.
Kom plötsligt på att jag ska opereras om 9 dagar. Jag föddes med navelbrock, inget stort, men har alltid skämts över det men nu äntligen har doktorn hjälpt mig och jag ska äntligen få göra en operation. Jag kommer att få sövas och då kommer dom skära upp mig mage osv.. är ganska skraj och så men hoppas att allt kommer att gå bra! :/
 
Det blev ingen träning för mig för jag fick så jävla ont i magen 1 timme innan, inte för operation eller något sånt, fick bara förjävla ont.. Så det blev att stanna hemma! I helgen blir det kungshamn då och träffa min söing josse och min halvsyster felicia och massa mer! 
 
Idag fyller Marielle år, min halvmamma, stort grattis till dig! ♥ Hoppas du får världens bästa dag nu! ♥

Världens bästa butik!!!

 

Tänkte tipsa om en bra sida för kläder! www.bubbleroom.se Har alltid varit en av mina favoriter! Om du är för slapp för att gå och handla t.ex så är det bara att vända sig mot bubbleroom! Dom har kläder från 49 kronor upp till 1999! Det finns otroligt mycket fina kläder, dom har skor, väskor, accessoarer , klockor, underkläder och sovplagg! Dom har allt!
Det är verkligen en grym affär! besök http://www.bubbleroom.se nu och se, ni kommer inte bli besvikna!!!
här är några exempel på några snygga tröjor!

 

Dom tröjorna är göör snygga! Ska nog passa på själv att köpa dom! Om ni gillade någon av tröjorna så är det bara att trycka på bilden så kommer du direkt till den, annars får ni bara bläddra ner lite! Eller så trycker ni här för att komma till tröjorna! Bubbleroom är jätte grymt! Och om ni inte är nöjda med produkten ni har köpt så har ni full ångerrätt inom 14 dagar. Så om ni inte gillar produkten ni har köpt så kan ni bara skicka tillbaka den! Ni kommer absolut inte bli besvikna bubbleroom har till och med blivit utsett till Sveriges bästa butik! Helt säker betalning och mycket snabb leverans! Passa på direkt och klicka in på www.bubbleroom.se !! 

Kramar till er!


Frågestunden är slut.

Nu tänker jag svara på alla frågor, tänker inte svara på dom omogna och ganska taskiga frågorna. 
 
 
Svar: Ja det tycker jag väl, har tränat mycket för att göra skillnad och jag har uppnåt det jag vill! :)
 
 Svar: Onödig fråga, är ingen idiot, det är bara idiotiskt att kommentera så!
 
 
Svar: Det är helt omöjligt att veta vem du är, har många vänner på skype men visst chansar och säger ja! alla är söta, vackra och fina! :)
 
Svar: Ja, det är nog det bästa jag har gjort inom fotbollen! Eftersom jag tränar och spelar mot såna som är så mycket äldre än mig så gör det bara mig själv bättre. Jag älskar sais! ♥
 
 
Svar: Ja det klart jag saknar kungshamn, alla ni är mycket saknade tobbe! :)
 
1. Har du haft sex? Nej 2. rakar du dina ben? Ja 3. armhålor? Ja annars skulle det va äckligt.. 4. Ja 5.Har du idrottsinriktning på skolan? Ja, men har varit mycket sjuk 7:an så det blev inte mycket.. 6. Ja mycket nöjd 7. mogen 8. Vad tycker du om Måns Axelsson från strömstad? Känner han inte så bra så det är omöligt att svara på det, snygg iaf ;) 9. Svara i en video snälla!!!! Jag är ledsen men det blev inte så! 
 
Svar: 1. Pontus 2.Simon S 3. Simon P 4. Finns massa.
 
 
Svar: Nej det gör jag inte, behöver inte det!
 
 
Svar: Ja det klart jag gör! ;)
 
 
Svar: Har inget att säga om honom.
 
 
1. Pizza eller kebab? Pizza 2. vad tycker du om Jesper sjöberg? Han är väl en schysst, snygg person! 3. Vad tycker du om denis? Har fortfarande inget att säga om honom. 4. Kör du med eller utan kondon? Jag har inte haft sex så kan inte svara på den frågan. 5. Sminkar du dig till skolan? Ja, använder maskara men ser jag för trött ut har jag concealer också (stavning) 6. Har du någonsin gett någon oralsex? Nej 7. Rakar du ditt könshår? Ja det gör ja.
 
 

Svar: Ja jag har haft en kille, nej jag R inte lebb.
 
 
Svar: Tack så mycket! Ja det gör jag, man fixar det på www.bloggerfy.com , du behöver inte alls ha mycket sidvisningar eller något sånt för det! Fortsätter du skriva ordentligen inlägg så kommer det hjälpa dig mycket! :) ♥
 
 
Svar: Ja jag är oskuld
 
 
Svar: Jag är inte kär i någon och även om jag var det skulle jag aldrig skrivit det här! Privacy.
 
 
Svar: Du är världens underbaraste person! Så härlig, någon jag kan berätta allt för och va mig själv med! Litar på dig tiill 100 %! Älskar dig Maja! ♥ 
 
Och här kommer några kommentar som var helt världelösa och omogna!  Mitt självförtroende har jag byggt med åren och inget som detta kommer att få mig nere, för jag vet att det inte är sant!
 
 
Och tack till alla er! 
 
 
Det var nog alla frågor, om jag har missat någon så kommentera bara! :)
 

Ha det bra ! ♥
 

Skolan är slut och det är dags för att dra hem! Det är så sjukt varmt i skolan, svettas ihjäl! Helt ok skoldag, vi slutade så tidigt så det var ju bra! :)

Skulle egentligen åka och kolla på tapeter men jag orkade inte för jag har träning ikväll så tar det imorgon när jag inte har någon träning!

I helgen åker jag till Kungshamn!
Det är några byggare som håller på med avloppet hemma så det luktar skit! Fy.. Får hålla för näsan. Mitt rum var öppet när jag kom hem och dom jobbat precis bredvid och mitt rum ser inte så jättefint ut..


Förlåt..

Okej nu blir det alldeles för sent för att fixa med alla frågor, har inte tillgång till min dator just nu och kan inte fixa allt sånt på mobilen! Ber 1000 gånger om ursäkt!!

Imorgon blir det skola igen då, blir hemkunskap direkt på morgonen så det är ju skönt :) sen på kvällen blir det fotboll!

Hoppas ni fortsätter läsa min blogg även fast det blir lite mindre inlägg nu på vintern när det är både fotboll, handboll och skola och det tar all min tid, det kanske bara blir 3,4 stycken per dag om jag har tur och lite tid! Klämmer in ett inlägg när jag kan ❤

Filip snodde min mobil och tog massa kort så nu får han skylla sig själv så här får ni 3 bilder!


Skit

Fick underskåp.. Hela 8:an är förstörd!
Har nu matte och går igenom massa saker, vi fick greja med mobilen därför passar jag på att blogga.

Ikväll kommer alla frågor, det lovar jag, någon "Ida" Frågade om jag kunde svara på frågorna i en video och jag får se, orkar nog inte göra det men kanske!

Har träning idag klockan 6 i handboll också! Skönt att det har startat igen, men det är så många som har slutat.. Rädd att vi inte ens kommer få ihop till ett lag :/


Skolan nästa

Sitter nu i bussen och är redo för skolan! Det sägs att det är som jobbigast nu! Men detta året tänker jag verkligen lyssna och jobba så bra som helst, förra året så var exakt tvärtom, gjorde inte ett skit på lektionerna och var inne på mobilen. Men detta ska ändras!

Vi började lite senare idag för det var första dagen och 7:orna skulle vara ensamma på skolan! Så jag fick ta en annan buss men får fortfarande vara på skolan i 1 timme extra innan vi börjar.


Grymt

Okej, ska snart gå och lägga mig för imorgon är det skola igen. Känns förjävligt helt ärligt. Hela sommarlovet är borta och tillbaka till skolbänken. Kommer bryta röven om jag sitter på dom stolarna igen..

Det blev inga svar på frågestunden idag för jag har inte haft tid så det blir imorgon efter skolan! Hoppas det är okej!

Sov gött och hoppas på att skolan exploderar imorgon! :)


Grillfest utan grill ♛

Då har vi grillfest med fotbollslaget, världens bästa.. Men det kom bara 6 stycken resten var tvungna att jobba! Haha med Estelle som boss, jag och jossan som fixar dippen! :)

Tyvärr så regnade det för jävligt så det går inte att grilla så vi steker maten istället!

Älskar er alla, frågestunden slutar imorgon!


Handboll

Det blev en snabb städning och sedan svängen hem för att byta om och göra iordning sig. Nu sitter jag i hallen igen och kollar på handboll. Det har går sådär för LHK men nu får dom se till att vinna resten!

Det är ganska mycket folk här!
Här är en bild från nu :)


♛ Uppe ♛

Okej jag är uppe, har världens morgon frisyr.. Men det får gå.. Ska snart till Lysekil för att städa tror jag med laget. Jag orkar inte gå upp såhär tidigt.. Det kommer bli skit jobbigt till skolan. Sov i soffan idag för att jag inte skulle sova så skönt!

Min katt har precis stuckit iväg med mitt örhänge så måste gå och hämta den, ha en bra morgon! 😘 ♛


Svarar på alla frågor imorgon kväll eller söndag.

ⓡⓤⓑⓡⓘⓚⓔⓝ ⓢⓐⓨⓢ ⓘⓣ ⓐⓛ ⇧⇧⇧⇧⇧⇧⇧⇧
Ah svarar på alla frågor då.. Så ni behöver inte fråga mer! :)


Tacos

Nu står jag, Andreas och min syster och lagar Tacos! Jag fick skära löken så jag står och grinar just nu..

Har fått massa frågor nu även fast vissa var idiotiska och patetiska. Men såna frågor som ni har stämt (dom korkade) tänker jag inte ens ta upp.

Äter minimorötter medan jag väntar på att maten ska bli klar, hittade en jättekonstig.. Bild längre ner!

Skit rolig träning idag, var lite kondition, fys och skott. Och imorgon ska jag upp typ 5:30.. Ska vara i Lysekil 07:00 och städa.. Något med handbollen! Sen på kvällen bli det grillfest med världens bästa fotbollslag! ❤

OM DET ÄR NÅGON SOM VILL KÖPA FRÅN NEW BODY, KONTAKTA MIG.


Vad som man göra idag då?

Vet inte vad jag ska göra idag.. Men juste är det inte fredag idag? Jo det är det.. Haha då har jag ju fotbollsträning! My life savor!
Har träning 17:00-19:00 idag i brastad.

Ska snart hoppa i duschen så jag är lite fräsch 😃 glöm inte att jag har frågestund på bloggen så bläddra ner lite så ställer ni frågorna där! ☟
Peace! ☮♡


Inne, döden..

Nu har jag precis gått in i tältet och har suttit på en film, är så jävla skraj så satte på en barnfilm så jag inte blir rädd.. Haha!
Har börjat måla lite.. Fortsätter imorgon inne i mitt rum! :)


Lite kul!

Har tänkt att göra något roligt nu!
Jag nämligen älskar att teckna och måla, Men bara i svart o vitt! Iaf så tänkte jag att ni kunde kommentera här om ni vill att jag ska måla av er! Ni får skicka en bild till mig på Facebook eller något annat. Facebook: Emelie Evelina horst .

Jag väljer ut några personer som jag ska måla och sedan lägga ut här på bloggen. Hope u like it.

Eftersom jag är så lat så orkar jag inte plocka in hela tälten och madrasserna så måste jag sova där ute igen, men denna gången så kommer jag nog va själv.. JAG KOMMER DÖ! Så snälla om det finns någon go människa som vill snacka ikväll så skulle det göra mig glad! :) hihi puss

Här får ni se 4 bilder iaf.. ASFUL vägg vet, ska tapetsera om under 2 veckor!


FRÅGESTUND!!

Tänkte köra en liten frågestund här på bloggen! :)
Jag lovar er ni kan fråga exakt vad som helst lovar att svara på allt och va 100 % ärlig!


Tack!

Bara så ni vet så gör alla kommentarerna mig jätteglad! Blir sjukt uppiggad när ni säger att ni gillar min blogg osv! En liten kommentar kan göra så mycket! Älskar er alla som läser min blogg! Det är ni som gör så att jag vill fortsätta blogga! Tack allihopa! ❤

Har precis suttit och målat nagellack för jag hade så tråkigt, spillde ganska mycke men what Ever ! Ligger nu i soffan med en jamande störande katt, jo min tjocka kakan! Hon är så uppmärksamhet kär att det inte är sant. Hon jamar verkligen 24/7!


2 face

Provade 2 olika sminkningar idag! Vilken tycker ni blev bäst? :)


• Tältning avklarad •

Vaknade tidigt för det blev så jäkla varmt i tältet! Fick öppna och få luft.
Sen tvingade jag min syster ner för att bada i hamnen och svalka sig men vi väckte mamma när vi gick in i huset så hon följde också med! Riktigt skönt var det i havet! :)

Det är ingen träning idag så jag får ta mig ut och springa! Ska bli ganska molnigt sen tror jag! Mamma åker till Oslo idag och jobbar också. Hon är galen.. Hon ska "gå" till färjan i Lysekil.. Det tar liksom en kvart med bil om man kör snabbt.. Det är ganska jobbig väg också. Men hon får väl göra det om hon vill.

Sitter och kollar på Top model på tven och äter choklad :)


:((

Felicia kom aldrig så fick tvinga ut syrran i tältet! Ville helst inte sova här själv, fett läskigt ju!!!

Här får ni en bild från nu, konstig effekt, men det är bara för att jag inte såg så jävla solbränd ut då! 😉☀


Stranden och nu tältning! :)

Blev väckt riktigt tidigt idag för att vi skulle dra till stranden! Har fått grymt mycket färg! Vi var nere på kollerö (ingen aning hur de stavas) och där var Felicia! Så jag var med henne och hon ska snart komma och sova över, har köpt massa gotta som vi ska ha! Chips, godis och dricka! Vi har också byggt upp mitt tält som vi ska sova i! Ska bli fett kul! :)

Ikväll när jag börjar bli mörkt ska vi också ner i hamnen och bada. Ett kvällsdopp är inte fel! :)

Förlåt för dåligt bloggande idag men fick inte ta med mobilen till stranden så därför har jag inte kunnat blogga.

Ska ut och springa nu, puss på er :*


Håret fixat

Har äntligen klipp mig! det blev uppklippt och tyckte det blev ganska bra!

Har Sportbh på mig för jag ska hoppa i duschen! :)


Stora risker

Precis när vi hade stoppat vid sjukhuset så kom mamma på att hon hade glömt plånboken.. Det fanns inga mer parkeringsplatser än dom som kostade.. Så vi fick smygparkera och hoppades på att vi inte fick böter.. Haha..

Senare när jag var inne hos doktorn så fick jag reda på massa som kunde hände om jag opererade bort mandlarna.. Det första är då att man har jätte ont i halsen i 10-12 dagar! Asså helt sjukt ont.. Och det kommer vara 2 stora sår i halsen så jag kan bara äta jättemjuk mat..

Fast det värsta är att det finns dödsfall på detta.. Typ när man har ätit så ha det kommit in bakterier i såren och det blir en infektion och dom har hamnat på akuten osv.. Sen ströp det ihjäl dom.. Och eftersom jag ska operera min naveln snart så det riskerar lite mer om jag opererar mig 2 gånger på ett halvår..

Min mamma jobbar i Oslo på akuten men såna personer som är så sjuka att dom kan dö, dom mest allvarliga och hon började fan gråta när hon fick tanken att det är jag som ligger där.. Att det är mig hon försöker rädda.. Så vi får tänka lite mer på detta och se om det blir en operation.


Doktorn nästa.

Snart ska jag till doktorn för att undersöka min hals igen! Har gått dit så många gånger nu, det är för mina halsmandlar som är så stora att dom nästan stryper mig, men ska ta och operera bort dom. Har inte haft problem med det på länge nu men det har hållit på så länge så bättre att få bort dom.

Sitter vid bordet i köket och har precis ätit frukost, vädret är inte så bra men det är okej ändå! Mamma har köpt någon konstig blå blomma som bara blommar för en dag och underbarnen försvinner den och det kommer ut en ny varje dag. Ganska fräckt ändå! ;)

Grabbarna springer runt som galningar på gräsmattan och kastar vinbär på varandra! Orkar inte med dom.. Senare ikväll blir det fotbollsträning i 2 timmar, ska bli skönt, måste göra något idag iaf! :)


Uppklippt hår?

Imorgon så ska jag nog ta och klippa mig! Börjar bli ganska fult och slitit längst ner så har funderat på att ha uppklippt hår ist för jämnrakt! Så det blir nog det imorgon! Kommentera gärna vad ni tycker!

Här får ni 2 bilder, ska fortfarande ha samma hårfärg!


Bra mobilskal!

Alla ni som vill ha riktigt bra mobilskal måste kolla in den här sidan, http://www.nymobil.se/ dom har grymt snygga och bra mobilskal! Inte alls dyrt och dom har över 50 000 nöjda kunder! Det finns alla möjliga olika mobilskal, inte bara för dom som har Iphone 4, 4s utan för alla med samsung, sony ericsson och HTC! 
Jag lovar er, ni kommer inte blir besvikna! Tryck här för att komma till sidan! 
Här är några olika sorts mobil skal som finns:
Om du tyckte någon av dom skalen var snygga så kan du bara klicka på bilden så kommer du direkt till den! :)
mobilskal 

Skit dah

Är så sjukt trött på allting idag! Förlåt för att jag inte har bloggat men jag har brist på liv idag. Är så sur för allting.. Ville sticka ut och springa men jag är för lat att ta mig ut. Vädret e piss och min syster använder min spotify.. inte kul alls.

Har inte gjort ett skit idag, bara legat i soffan och kollat på tv, men självklart var det inget roligt på tvn så jag får roa mig med annat.

Mamma ska snart till stan men inte orkar jag fräscha till mig för att åka dit, resten ska ner och bada i hamnen men jag tycker det är alldeles för kallt för det. Hoppas jag går upp 150 kg också så är allt perfekt.

Försökte igår att lägga ett hjärta på kroppen när jag solade igår! Det gick ju sådär.. Här har ni resultatet:


OYEAH!

Stormvinst på hemmaplan med 8-0 mot laxarby, riktigt härligt!!! ❤❤


Bättre bild!

Nu ligger ju ute med slidern på gräset och en negerboll i handen. Kan inte bli mycket bättre!


Solen levererar, härligt ☀


haha, orkar inte..

Hahaha.. Filmade lisan sist gång jag var i Kungshamn, saknar gullungen <3


.

Härligt! 3 varv runt Skalhamn i snabb fart! Räknade ut att det var 9 km! 9 dagar kvar till skolan då! Längtar faktiskt! Fast inte efter lektioner och sånt, utan alla vänner! <3
Här är en bild till alla tjejer! Ni alla är vackra bara så ni vet! <3


Härligt med lite jogging på kvällen!

Ska snart ut och ta ett joggingpass runt skalhamn, imorgon blir det fotbollsmatch! ♥

Glömde dem här bilderna


Mera bilder från Liseberg!


Grym dag igår!

Det var skit kul igår med familjen! Åkte typ alla karuseller! Floomride eller vad den nu hette åkte jag INTE! Skulle frysa ihjäl om jag blev blöt! Atmosfear åkte jag flera gånger, så härlig! Min syster höll på att dö.. HAHA..


Färjan

Sitter och väntar på färjan! Har fett tråkigt och det är jättevarmt i bilen.. Vi ska köra in på mc drive när vi kommer till torp så får vi lite mat! Sen blir det LISEBEEEERG ❤❤❤ har redan varit där i år med pappa men nu åker jag med mamma! 3 karuseller som är ett måste att åka igen, kanonen, balder och ATMOSFEAR! Så jävla härlig är den! Ska lura alla i familjen att åka den, hihi :)
PUSSS


Orkar inte

Klockan är nu 00:27 och jag ska se klart på en långfilm.. Är helt slut och vill gå och lägga mig men tyvärr så måste vi lämna tillbaka filmen imorgon.. Bajs. Gonatt.


Göteboooorg

Skit kul dag! Tomas de leva är så jävla gooo.. HAHAHH! Asså hans skämt :'D
Han tog upp en frukt och sa "frukta inte" och så började han skratta åt sig själv och sen sa han om det "frukta inte, det är bara frukt" asså? HAHA...
Riktigt go person! Han borde få bättre respons än vad han får.. Aja! Imorgon blir det liseberg iaf med familjen! Har fått gött mycket färg efter solningen idag! :) ha en bra kväll pusssarrr :*


Dags att dra till klänningmannen

Åker med 16:05 bussen till Lysekil för att kolla på Tomas de leva som ska sjunga i havsbadet klockan sju. Jag åker dit med Jojje och äter pizza och gör något sen drar jag dit.
Bjuder på en bild från nu. Har en vit prick på munnen för munsår.


On the beach

Blev väckt 10 och stack till stranden nu! Härligt väder här nere i Skalhamn :)


Drar till Lysekil nu

Nu ska jag dra till Lysekil för jag vill ha benn och Jerry.. Därför är jag så efterbliven att åker dit och tar bussen hem igen.. Om någon vill träffas i en timme så sms mig!


Allt dem här kläderna ska slängas!

22 tröjor och 3 jeans.


Allt klart! :)

Nu är allting klart, tog riktigt lång tid med nu är allt klart! :)


Går ner och hittar denna lappen..

Jag hade bara tänkt att städa LITE men så kommer jag ner och hittar denna lappen... F-À-N-tastiskt...


Godmorgon! Eller godeftermiddag kanske..

Ligger fortfarande i sängen och ska snart städa mitt rum, grejer överallt.. Får ta och passa på att städa min garderob också! Det är jobbigt när man sover så länge för man sover ju bort hela dagen! Nu är det bara 12 dagar kvar till skolan börjar.. Sjukt TRÅKIGT! Åååh.. Fick världens dåligaste schema också.. Här har ni det!


Unstoppable

Det är så många som tjatar och lägger upp bilder som det står att man vill ha en kille/tjej osv. Jag vill faktiskt inte ha det, jag ÄLSKAR att va singel! Leva livet och göra lite busiga saker! Det är fan grymt!


New in!

Härligt, kom ut ur duschen och får denna av mamma! Price Tea knit från serious sally! Nu har jag massor av nya kläder till skolans start! :) Ha det bra!


New in!

Då har man fått nya kläder!


Kollade på Hannas blogg

Hanna widerstedt, tror alla känner igen namnet i allafall.. Kollade hennes blogg och hon säljer någon sak som hjälper en att få vitare tänder! Haha så kollade jag på denna bilden hon hade lagt ut.. Allvarligt är det ett skämt? Dom är ju gula? HAHAHH... 😂


Post post

 
Hejsan! 
Är hemma i Skalhamn nu och kan äntligen blogga, fått 2 brev från posten idag och ena var från tandläkaren och jag ska dit och göra något.. Den andra var från banken! Mitt bankkort har äntligen kommit, men jag fick den nyaste kortet och den är inte lika snygg... Men men.. 
Skulle egentligen på träning sen men jag har varken ork eller tid att åka.. Men får ta och springa hemma senare! ❤
 
Jag, Filip och Hampus gick upp tidigt idag och stack ner och fiskade, det blev bara en fisk för 3 stycken som vi fångade släppte på vägen upp.. 

Vill haaaaaaa


We found internet on this hopeless place

 
Haha vi sitter ute på uppfarten och har hittat internet så vi sitter och fryser ihjäl oss för internetet!!! ❤

Godmorgon allihopa!

Packat och klart och jag är redo att åka till landet igen till pappa! Det blir nog att bada i vår härliga sjö sen och spela volleyboll på den nyklippta planen! Riktigt härligt väder! ❤


Första benn och jerryn ^^

Haha nu har jag äntligen ätit min första benn och Jerry och det blev med Lisan :)) ❤

 

 


Partyyyyyy or not

Nu är vi hos Jessica och magnus som dem heter.. Det blir att äta och sen drar jag och lisan som sagt. Men saknar min bästis josse i Kungshamn, hon är i väg på cup så kommer inte träffa henne :(


Förlåt

 
Okej igår åkte jag ju till min pappa men han har ju ingen täckning alls i hela huset! Jag har gått runt och letat hela dagarna men det finns inte ett ända ställe! Men nu är jag i Kungshamn och kan äntligen skicka ett inlägg.
Min pappa bor i hällevadsholm därför men det kommer va jätte dåligt med inlägg hela denna veckan för jag kommer inte hem förrän måndag/tisdag. Men jag får hoppas på det bästa och hitta lite service.. :) 
 
Idag så har jag kört vår gräsklippare och klippt ut en volleyboll plan ute på åkern, (inte gjort den utan bara format om) 
Ganska kul faktiskt ;) haha den är inte en sådan man drar utan en man sitter på och kör... 😉
 
Ikväll klockan 6 så är det fest hos några här i Kungshamn, jag och lisan ska inte vara där så länge så vi äter där och drar sedan och gör något skoj. ❤

Redo att åka!

Packat, klädd och redo att dra till min fotbollsträning! Sen blir det att åka till pappa:) ser väldigt kort ut på bilden men jag är ganska lång.. (1,69)


RSS 2.0