Skola

School time!
Nu är det no och vi har gjort färdigt allihopa men ska läsa... Usch. Jag hatar det verkligen snart ska vi ha drama! Hon är lite knäpp och får alltid stora svättringar under armarna! Men jag ska ute klaga mer..

Jag och Felicia "läser" men mobilen är ju framför!;)
Jag visar dagens outfit sen när vi slutar! Jag ska vara med Nathalie sen och träning klockan 7! Fooootttttbboooolllll!!<3 men jag kommer lite innan så jag kan kolla på killarna med Felicia!! ;) hehe


you're mine ok?

The toughest thing with friends is that they can find new friends and then again and again and again. Eventually, your friend is not time for you anymore so you go their separate ways. I never want it to happen between us Maja! I love you most! ♥

I don't want 2 playing solo anymore.
I'm so fucking tired of seeing all the lovers! I also want one, ok ?!?!?!??


En bra dag i dag?! no thanks.
Ah, tyvärr så var Maja sjuk idag, hon har typ feber och är förkyld :( , men jag har vart med bästa Emma hela dagen i skolan istället! Det var världens fuldag för mig idag, vad jag än gjorde såg jag ut som ett troll.. that's not okay. Sen så skulle jag ju vara med Natha idag också så det gick ju bra! Haha, hon har facerapat sönder mig. INTE OKEJ. hör du det? Hon la upp fula bilder på mig och skrev ex. (Jag är söt. / men grr grr / du är äcklig jag är cool) .. Gud... really funny

Just nu sitter jag här och vill komma på något mer att skriva, kollar mig själv i spegeln och försöker rätta till mig, men nej det går ju inte... Jag har 2 flätor för att det ska bli lite lockigt imorgon och typ cp orange färg i hela ansiktet.

ah, jag bjuder:






Lovade skriva något om dom som gillade min status på fb..

Jesper Jidevåg - Snäll ;)

Elin Abrahamsson - snäll, men snälla BÖRJA I HANDBOLL. skit i hamburgarna..! :D
Rickard Sivertsson - snäll snygg, as bra på fotboll!! <3
Matilda Roos - snäll lite små söt sådär ;))<3
Anna Alexandersson - Du är en snäll människa, känner dej EJ.
Linus Ohlsson - finner inga ord för dig din jävel.
Joacim Carhed - du är väl snygg och bra på fotboll!
Eddie Willhed - du är min kompis duuu!! :D
Christopher Fredriksson - snygg kååmpis!! ♥
Sara svanberg - Love u my darling, finaste !! <3
Filip PÅlsson - min snälla kompis! :D
Lina Anderberg - Jättefin, snäll ! <3 Varför var inte du med på matchen i lördas? ♥
Matilda steffen - Min snälla kusin!! :)
'
Amanda Wiksson - Fin och snäll! :)
Amanda Henriksson - Söööt! rolig och gooo!! ♥
Tanja Ulla Vestli - ehm, you're alive...?? ;)
Tobias Sanne - Saknad som fan kompis! Snäll - SNYGG! ♥
Anton Johansson - Snygging!! <3333333333
Filip zubonja - en kort handbollspelare ;)
Lucas Christiansson - Du är bra på hockey , lite snygg.
Filip Andersson - Rolig snäll :)
Gör mera om mera gillar, ORKAR INTE MER!;)

LHK! Loveee u!

Haft match förut, gjorde ett mål fast det var tramp! Skit linje.. Vi förlorade tyvärr med 11-6 tror jag! Förvånat fick jag silverkulan? Trodde jag aldrig, Emelie Hvid Haglund förtjänar den mer! Men jag är glad ändå! 😃

Ska dra till Natha sen och sova över! Vi kommer ha det fett kul! Love 2 be with u!😁
Det är helt totalt iskallt hemma, vi har på alla element men det funkar ju inte ändå. Usch 😰


Tyska

Nu sitter jag på den dödstråkiga tyska lektionen och ska skriva någon sak om mig själv!! bara så ni vet, tyska SUGER totalt. Nog den tråkigast läraren man kan ha.... USCH!
Vi har lång lunch sen så jag och Maja drar hem till henne och äter där för maten här smakar som den kommer direkt från soptunnan, allvarligt talar, BLÄÄÄ!

Senare har vi bild, något som suger med! Ångrade att jag inte tog fotboll eller vad som helst utan det här!

Gutenmorgen! 😃😘


sommar skulle sitta fint nu..! ♥

Tjohopp! Nu är man tillbaka i kungshamn efter ett awesome dygn i göteborg med Simon, Viktor, Angelica och Andreas Leksell! Hade snöbollskrig i dag allihopa och det var ju jätte, jätte jämna lag... Viktor Hampus och filip mot mig simon joje och lisan.. Simon gick in så det blev bara tjejerna mot killarna! Såklart så mulade alla mig! Jag såg ut som en snögubbe ännu ett år.. Tur att dom inte grävde ner mig iaf! ;)

Skönt att snön äntligen håller sig kvar! Hoppas det inte regnar bort denna gången men ändå att det ska bli sommar!! Åkt pulka i min onepiece idag och är helt genomblöt! Backen var ju av is så det gjorde ont att ramla av!! Snart ska jag och Lisan ut i mörkret och busa lite! hähääää

Jag har fett tråkigt och vill ha någon att vara med, någon som vill göra ngt på måndag isf säg till på bloggen, fb, msn, sms eller vad som helst! Skicka en sköldpadda elr vad som helst, har urtråkigt. Ligger i min go-goa säng och bloggar, ah som du förstår!

från glad till krossat hjärta.

FUCK MY LIFE, FUCK MY LIFE
FUCK MY LIFE, FUCK MY LIFE
FUCK MY LIFE, FUCK MY LIFE
FUCK MY LIFE, FUCK MY LIFE
FUCK MY LIFE, FUCK MY LIFE
FUCK MY LIFE, FUCK MY LIFE
FUCK MY LIFE, FUCK MY LIFE
FUCK MY LIFE, FUCK MY LIFE
FUCK MY LIFE, FUCK MY LIFE
FUCK MY LIFE, FUCK MY LIFE
FUCK MY LIFE, FUCK MY LIFE
FUCK MY LIFE, FUCK MY LIFE
FUCK MY LIFE, FUCK MY LIFE
FUCK MY LIFE, FUCK MY LIFE
FUCK MY LIFE, FUCK MY LIFE
FUCK MY LIFE, FUCK MY LIFE
FUCK MY LIFE, FUCK MY LIFE
FUCK MY LIFE, FUCK MY LIFE
FUCK MY LIFE, FUCK MY LIFE
FUCK MY LIFE, FUCK MY LIFE
FUCK MY LIFE, FUCK MY LIFE
FUCK MY LIFE, FUCK MY LIFE
FUCK MY LIFE, FUCK MY LIFE
FUCK MY LIFE, FUCK MY LIFEFUCK MY LIFE, FUCK MY LIFE
FUCK MY LIFE, FUCK MY LIFEFUCK MY LIFE, FUCK MY LIFE
FUCK MY LIFE, FUCK MY LIFE
FUCK MY LIFE, FUCK MY LIFEFUCK MY LIFE, FUCK MY LIFE
FUCK MY LIFE, FUCK MY LIFEFUCK MY LIFE, FUCK MY LIFE
FUCK MY LIFE, FUCK MY LIFEFUCK MY LIFE, FUCK MY LIFE
FUCK MY STINKY LIFE...                        BLÄÄÄÄÄH!

Svar på kommentar

Svar: Hej! Det är lite olika men dom senaste dagarna har jag haft runt 125 stycken unika besökare och ca.210 sidvisningar! Tack för frågan! :)

Tagga tagga fotbollsträning! <3

Äntligen Äntligen Äntligen äntligen!! Jag har inte vart på en fotbollsträning på typ en månad?? Jag har aldrig haft någon som kunde köra elr så var jag sjuk eller någon annan typiskt skit, men nu kan jag äntligen gå! freedom!

Jag har typ precis krusat håret så jag ser lite ut som ett troll, massa spring i benen och ett gott humör.
Har inte så mycket att berätta för jag har inte gjort så mycket idag, bara vart i skolan, haft drama, matte och no tror jag! På draman vvar vi tvugna att stå 7 personer på 3 stolar och ta oss runt ett varv i rummet.. Sjukt cp.
Blir nog ett inlägg sen igen så ses vi då! Här är en bild på mig och mitt hår! ;)
Inte för att det syns så mycket, jävla cp cam.. :((

Maja <3

Nu bloggar jag på min iPod. Har vart med bästa Maja hela dan och bråkat med min bror! Har värsta rivsåren på Min arm och ina hår kvar på huvudet, big love 2 u brother! Eftersom jag är inne på ipoden så Har jag inga bilder jag kan ladda upp! Kommer säkert någon sen! Vi är hemma hos mig och ska snart ner och äta chokladpudding lyssnar på hög musik och en irriterande Syster som bankar på väggen! Blir nog ett till inlägg idag elr imorn hej!

Maja gästbloggar!

tjaaa emelies läsare! jag heter maja och är emelies kompis. fast de kanske ni fattade med :P
nu är de så att emelie sitter och sminkar sig.. fråga mig inte varför haha ;)
fast nu kom hon och satte sig bredvid nig :)
hahaha ska inte tjata på mer ;) heeej!
haha bjuder på denna bilden på mig från idag! :)
//Maajaaaa

Svar på kommentar

Svar: Dom jeansen är på 34 i storlek och om du ska ha dom få du skynda dig för dom är snart slut! Lite osäker men jag kanske tog den sista i den storleken, men jag köpte dom på JC så skynda dig. :)

Ännu en match som sket sig.

Hade en handbollsmatch idag med, som sagt. Vi mötte kropps 97:or och förlorade med 27-11 :( Men det positiva är att jag gjorde ett mål :D hähä. Längtar tills nästa match som jag ska spela! Love it. Joje var med sin 20 kille detta året idag, nu hette han Linus, igår var det Simon..  Det konstiga är att alla är hälften så korka som henne..
Just nu sitter jag och blöder.. PÅ MITT MUNSÅR!! Jävla tröttsamt..
Någon som vill hitta på något imorgon? Har inget att göra, ända dagen i veckan som jag är helt fri på, Och felicia ström om du ser detta så ska du lämna silverkulan till mig ;) För du trodde väl inte du skulle behålla den :o
Jag vill också ha någon att älska.. Det finns flera miljoner av människor men ingen så bra för mig.
Ha en bra skit vecka imorn..

Handbollsmatcher

Hej! Har spelat två matcher idag och fick stå upp kl:07:40!! Och jag är verkligen ingen morgonsmänniska..
Tyvärr så förlorade vi mot både kropps och något annat lag som vi aldrig har slått! Men första matchen var tydligen den bästa matchen dem någonsin har spelat, det känndes skönt att jag var med på den matchen! Detta var ju lixom den första matchen jag har vart med på så jag var ju lite förvirrad, men jag gjorde många bra kontringar men fick aldrig riktigt bollen.. Och jag fick bara ett skott på mål :(( Detta kommer bli som vanliga skoldagar för mig, ska upp samma tid imorgon och spela så jag får inte sova ut.. Dom 5 första dagar efter skolan är alltid jobbigast.

Min mamma tvättade min dyra märkeströja och FÖRSTÖRDE DEN! Fast hon vågade inte berätta så när vi var på torp så köpte hon en par jeans och en tröja till mig som förlåt :)
Här är den:
Snygga?
Tycker jag iaf!! :)) Hejdå !

Ny blogg för den andra hängde upp sig..

Denna gången har jag inte bytt för det var tråkigt på den bloggen men den hängde upp sig totalt. Men nu är jag här och jag har fixat headern! :)
Kopierat från min förra blogg .............
Nu när jag har skaffat mig en ny dator ska jag äntligen blogga mer! Med alla kommentarer så klarar jag av detta! Jag har besök från mammas bestman från bröllopet och hans fru! Har ätit pizza och är riktigt mätt ! Tv:n står på och trassel är igång! Härligt år med härliga kompisar! Detta året ska jag satsa 100 % på skolan, ska satsa på högsta betyg och kämpa. Munsår är verkligen inte det bästa man kan få.. Jag hatar det, fått en kräm som ska göra så den försvinner men det är ju jättefint att gå i skolan med en stor vit plupp i mitten av munnen, däremot fick jag fläskläpp för ingenting på samma läpp. some help here.. Har blivit förråd på en kille som jag verkligen gillade..Men nu är vi vänner igen :D Jag har massor av läxor.. hejdå :(

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0